Skip to main content

30 Dagen Blog Challenge dag 21Hoe ziet mijn dag eruit?

Heel verschillend en toch ook weer niet. Ik werk de meeste ochtenden en soms 's middags ook en 1 dag in de week heb ik vrij. Op die vrije dag ga ik om de paar weken naar mijn moeder en zus.
Als ik werk heb ik soms elke week op die dag dezelfde cli├źnten soms om de twee weken. Ik sta altijd om 7 uur op, ook in het weekend. Uitslapen gebeurd zelden tot nooit. De middagen zijn voor  mezelf, dan lees ik, blog ik, schrijf ik etc. Daarna koken, soms wandelen we en dan kijken we samen tv tot we naar bed gaan. Tussendoor nog de dieren verzorgen en uitlaten, en dan die 2 knapen nog die in en uit komen tegenwoordig en ja je eigen huis moet ook nog gedaan, niet alleen dat van je oudjes... en dan is de week ineens alweer om... heel gek.

© KH

Comments

Pas je wel een beetje op jezelf?
JIj moet het leven leven hoor en niet andersom

xxx

Popular posts from this blog

Omgaan met je ex en grenzen stellen.

Vijf jaar geleden is het nu. Dat mijn toenmalige man hier uit dit huis trok. Als vrienden uit elkaar gingen we. Of zouden we gaan, want hoe gaat dat in de praktijk? Natuurlijk wilden we het beste voor de kinderen. Bij elkaar blijven was geen optie, dus dan 'the best next thing, vrienden blijven, op vriendschappelijke voet met elkaar blijven omgaan. In eerste instantie kreeg hij een huis op 10 minuten afstand en hadden we co-ouderschap wat inhield dat de jongens de ene week daar en de andere week hier waren. Wat uiteindelijk niet bleek te werken.

Uiteindelijk is hij 70 kilometer verderop gaan wonen. In het begin had ik, ondanks mijn nieuwe relatie, het er erg moeilijk mee. Het is niet niks, zo'n scheiding. Je bent tenslotte 21 jaar samen geweest waarvan 18 jaar getrouwd. Je rouwt over iemand die niet overleden is. Daarmee kun je het wel vergelijken. Loslaten was moeilijk. Ik mailde teveel, smste teveel en te vaak. Achteraf is dat logisch. Ik moest ineens alles wat hij ooit reg…

Quotes and Pics 7

© KH

Lief Dagboek,

“The truth is the kindest thing we can give folks in the end.”
― Harriet Beecher Stowe
Toen ik een jaar of negen was, kreeg ik een dagboek voor mijn verjaardag. Ik weet niet meer uit mijn hoofd van wie, maar dat staat vast wel in 1 van mijn foto-albums. Mijn vader was erg nauwkeurig met opschrijven in die tijd wie er waren, wat ik kreeg. Ik schreef er meteen in. De eerste dagboeken waren meer week-of maandboeken. Ik was dan ook nog maar negen. Wat had ik nou voor belangrijks te vertellen? Later toen ik wat ouder werd, kwamen de eerste verliefdheden. Ik kreeg 'verkering' en niet eens met de jongen waar ik al jaren zo gek op was maar met de 'next best thing'. Hij vroeg mij dus och waarom ook niet. Lang duurde dat dan ook niet. Nu ik erover nadenk: Ik was het alweer bijna vergeten.


En is dat niet de reden waarom dagboeken zo leuk zijn? De herinneringen die je nu nog terug kunt lezen? En denkt: Maar dat was ik alweer helemaal vergeten? Voor anderen minder interessant waar…