Skip to main content

30 Dagen Blog Challenge; dag 5


5 bloggers die ik volg... oei en daar wringt m nou de schoen. Ik volg niet zoveel bloggers (meer). Ik ben heel slecht in het bijhouden geworden. Of meer; ik heb mezelf een restrictie opgelegd om niet meer alles bij te moeten/hoeven houden. Het werd echt te gék! Ik zat alleen maar de godganse dag achter de laptop als ik niet werkte! Dus minder social media en minder blogs bij lezen.
Af en toe pik ik er wel eentje mee (vandaar dat ik deze challenge meekreeg door Melody hoewel ze me daarvoor wel eerst een app moest sturen, eerlijk is eerlijk ;-) ) maar niet in de hoeveelheid als ik ooit deed. Sorry als ik iemand daarmee tegen het hoofd stoot. Vaak schrijf je toch ook om gelezen te worden. Maar zoals Daan  al eens tegen me zei; je schrijft vooral voor jezelf en niet in eerste instantie om gelezen te worden.

© KH

Comments

Prima ingevuld omdat het is zoals het is en goed voelt voor jou en dat laatste is waar het om draait.

*schouderklopje* voor Kati... 'goed bezig wijffie'
ps de link naar Daan doet t nie
Kati H said…
Thanks Mel,en als t goed is moet de link van Daan t nu doen of ze moet m op privé gezet hebben wat zou kunnen...

Popular posts from this blog

Omgaan met je ex en grenzen stellen.

Vijf jaar geleden is het nu. Dat mijn toenmalige man hier uit dit huis trok. Als vrienden uit elkaar gingen we. Of zouden we gaan, want hoe gaat dat in de praktijk? Natuurlijk wilden we het beste voor de kinderen. Bij elkaar blijven was geen optie, dus dan 'the best next thing, vrienden blijven, op vriendschappelijke voet met elkaar blijven omgaan. In eerste instantie kreeg hij een huis op 10 minuten afstand en hadden we co-ouderschap wat inhield dat de jongens de ene week daar en de andere week hier waren. Wat uiteindelijk niet bleek te werken.

Uiteindelijk is hij 70 kilometer verderop gaan wonen. In het begin had ik, ondanks mijn nieuwe relatie, het er erg moeilijk mee. Het is niet niks, zo'n scheiding. Je bent tenslotte 21 jaar samen geweest waarvan 18 jaar getrouwd. Je rouwt over iemand die niet overleden is. Daarmee kun je het wel vergelijken. Loslaten was moeilijk. Ik mailde teveel, smste teveel en te vaak. Achteraf is dat logisch. Ik moest ineens alles wat hij ooit reg…

Quotes and Pics 7

© KH

Lief Dagboek,

“The truth is the kindest thing we can give folks in the end.”
― Harriet Beecher Stowe
Toen ik een jaar of negen was, kreeg ik een dagboek voor mijn verjaardag. Ik weet niet meer uit mijn hoofd van wie, maar dat staat vast wel in 1 van mijn foto-albums. Mijn vader was erg nauwkeurig met opschrijven in die tijd wie er waren, wat ik kreeg. Ik schreef er meteen in. De eerste dagboeken waren meer week-of maandboeken. Ik was dan ook nog maar negen. Wat had ik nou voor belangrijks te vertellen? Later toen ik wat ouder werd, kwamen de eerste verliefdheden. Ik kreeg 'verkering' en niet eens met de jongen waar ik al jaren zo gek op was maar met de 'next best thing'. Hij vroeg mij dus och waarom ook niet. Lang duurde dat dan ook niet. Nu ik erover nadenk: Ik was het alweer bijna vergeten.


En is dat niet de reden waarom dagboeken zo leuk zijn? De herinneringen die je nu nog terug kunt lezen? En denkt: Maar dat was ik alweer helemaal vergeten? Voor anderen minder interessant waar…