Sunday, 1 September 2013

Muziek op Zondag, Change

Zo nu en dan is er verandering nodig. Niet in de laatste plaats voor jezelf. Nu ben ik iemand die altijd niet goed tegen veranderingen kon, maar zonder veranderingen geen vooruitgang vaak. Veranderingen gebeuren nu eenmaal, of je wilt of niet. De laatste tijd blog ik wat minder, ook al omdat ik minder mijn pc aan heb. Ik doe andere dingen, die ik op dat moment belangrijker vind. Het schrijven schiet er ook bij in. Misschien het begin van een verandering, wie zal het zeggen.

Soms probeer ik iets aan mijn blog inhoud te veranderen. Niet alles lukt, of trekt meer lezers. Maar zoals iemand ooit tegen mij zei: Een blog maak je vooral voor jezelf, niet voor een ander. Dus als iets een ander niet zo aanspreekt is dat jammer, maar als je het zelf nou toch leuk vind om over te schrijven? Of neer te zetten? Dan geeft het toch niet? Verandering van spijs doet eten, zegt men... misschien een keer weer wat veranderen, ik beraad me nog.. maar ondertussen, muziek over verandering:

Otis Redding-Change is gonna comeTears for Fears-ChangeDavid Bowie-ChangesJohn Mayer-Waiting on the world to changeColdplay-We never change (prachtig nummer!)Blind Melon-ChangeBlack Sabbath-Changes© KH

2 comments:

A van de Aa said...

Inderdaad een blog maak je allereerst voor jezelf.
Dan pas voor andere en als je niet tot de massa behoort met bezoekers, dan behoor je maar niet tot de massa.

Kati H said...

Dank je A. Ik hou helemaal niet van massa's. Is ook zo. :)