Wednesday, 4 July 2012

Verandering van spijs


De titel van mijn blog van vandaag doet vermoeden dat ik van veranderen houd, maar dat is dus niet zo, tenminste, niet echt. Mits het subtiele kleine veranderingen zijn, of langzame veranderingen. Normaal ben ik niet zo van de mega-grote veranderingen.
Maar soms ontkom je er niet aan.
En laat ik nu heel eerlijk tegen mezelf zijn, dit blog, alle blogs die ik begonnen ben, hebben als doel mezelf langzaam aan te veranderen in een betere ik.

Vandaar dat ik het weer eens tijd vond mijn blog header en instellingen te veranderen, en daarbij meteen maar even bedenken: wáár gaat mijn blog nu eigenlijk over? Wat wil ik ermee bereiken? Behalve dat ik af en toe een gedicht of kort verhaal schrijf, wil ik vooral schrijven over mijn persoonlijke groei of eigenlijk meer, schrijven over dingen die mijn persoonlijke groei teweeg brengen. Over boeddhisme, mindfulness, quotes, muziek, dingen die mij bezig houden, wat daarmee te maken heeft. Dus eigenlijk het zoeken naar mijn levenspad, mijn weg door het doolhof van het leven, en zo mijn uiteindelijke doel te bereiken. En wat dát is, daar kom je geleidelijk aan achter denk ik. Daar ben ik nu nog lang niet achter. Goh, eigenlijk wel mooi hoe dat werkt, dat je al schrijvende, erachter kunt komen hoe dingen werken. Hoe je echt helemaal in elkaar zit en wat je wel en niet wilt in het leven. Fijn is dat toch! :)

© KH

5 comments:

klaproos said...

waar bloggen al niet goed voor is hé,
ik sta er hélemaal achter kati:-)

Kati said...

Bloggen, Klaproos, is een soort dagboek, waar iedereen in kan gluren. ;)

Christiaan Hupkes said...

Kati, het is je dagelijkse dagboek, maar dan digitaal.

A van de Aa said...

Soms heb je van die momenten, dat zijn dan van die momenten, dat alles een beetje duidelijk en helder word in dat moment.

Kati said...

Mooi gezegd weer. Ook ik heb mijn momenten. Moet je koesteren he. A! ;)