Thursday, 26 January 2012

What's on?Ik kijk graag naar de BBC. Daar weten ze nog eens echte mooie televisie programma's te maken. Kostuumdrama's, prachtige series, films, noem maar op. Ik heb mijn voorkeuren, maar soms krijg ik tips van mensen die ook graag naar de BBC kijken en kijk je ineens naar een serie waar je zelf nooit opgekomen was maar die je verrast! Zo baal ik een beetje dat ik zo laat ben begonnen met kijken naar Dr. Who. Een prachtige serie een kolfje naar mijn Science Fiction hand. Als Sci-Fi gek een must voor mij eigenlijk maar ja, wist ik veel!
Ook hou ik enorm van alles wat met Koning Arthur te maken heeft, dus de serie Merlin sluit daar weer goed bij aan al heeft de BBC er een geheel andere draai aan gegeven, aan het oorspronkelijke verhaal.

Het enige waar ik nooit naar kijk is detectives. 1 uitzondering maakte ik toen de Nederlandse zender KRO begon met Sherlock Holmes. Ik was meteen verliefd op deze moderne versie van de detective Sherlock en zijn partner dr. Watson. Helaas is de KRO gestopt maar gelukkig hebben we altijd de BBC nog, die nooit teleurstelt. Seizoen 2 was nog meer spectaculair dan seizoen 1. Met als klapper de laatste aflevering waar ik tranen met tuiten bij huilde.Nog 1 die onder je huid gaat zitten:
Birdsong:Hier viel ik halverwege in maar ga ik wel volgen:Merlin


Love this! Dr. Who


Deze was rond Kerst op de BBC, prachtig:© KH

2 comments:

Daan (Dan) said...

you've seen the light!!!!
all fantastic stuff there!!
xx

Kati said...

The light's been on for a while now Dan... ;)