Wednesday, 28 September 2016

30 Dagen Blog Challenge dag 8

 
Als ik de loterij win dan... 

Laat ik beginnen met te zeggen dat die kans heel klein is aangezien ik niet meedoe aan welke loterij dan ook. Als je nl aan zo'n Postcodeloterij of Staatsloterij meedoet kun je net zo goed je geld in een putje gooien. De kans dat je iets wint is zo klein dat ik er niet over pieker om daar aan mee te doen! Maar goed, stel...
Stel ik doe mee, en stel het is een groot bedrag. Natuurlijk zet ik wat apart voor de kids voor als ze ooit op zichzelf gaan. Maar ik ga ook eens kijken voor dat mooi huisje in Schotland wat ik al zo lang wil.... waar ik van droom zelfs, waar ik de inrichting al van voor me zie met een grote keuken en een AGA voor de koudere winters. (geen idee wat ik met een grote keuken en AGA moet want een keukenprinses ben ik niet maar ok)
Een stukje grond bij dat huis voor mijn varkentjes en geitjes, kippetjes en misschien zelfs wel een paar Highlanders (de runderen niet de  mannen... hoewel... 😉 )
Dan ga ik leren hoe ik geitenkaas moet maken en dat ga ik dan verkopen. Ik heb een serre die ik omtover tot werkkamer, met uitzicht op een loch en dan ga ik eindelijk dat boek schrijven... *zucht*Toch maar wel meedoen met die loterij dan?

© KH

1 comment:

Melody Steenkamp said...

;-) Wat een prachtige wens

en wat de postcodeloterij betreft, kan niet anders dan het met je ONEENS zijn, wij winnen bijna elke maand wel iets.... oke oke geen geld maar wel leuke goederen en vrijkaartjes voor dierenparken etc....