Sunday 2 February 2014

Muziek op Zondag, music to the songlyric quotes

 http://farm9.staticflickr.com/8235/8506919140_03caec5b02_o.jpg

Gisteren had ik in mijn Quotes and Pics song lyrics , vandaag de muziek die erbij hoort. Eigenlijk voor mijzelf ook een verrassing want ik vond alleen de tekst mooi en ken een aantal songs zelf ook niet, of nog niet, misschien als ik ze hoor. Grappig want vaak is het andersom en vind je de song mooi en ga je de tekst beter beluisteren.

Deze gaat bijvoorbeeld zo zie ik nu, over een retired writer, een schrijver met pensioen, kan ik me nou niks bij voorstellen eigenlijk, niet meer schrijven...



Dit is muziek van 1 van mijn favoriete films die ik als 17 jarige zag. Blijft je toch altijd bij. Ik had zelfs destijds zo'n jas 1 van de hoofdrolspelers. Zo'n oude visgraten herenjas! Heerlijk warm was hij. (tot groot verdriet van mijn moeder, dat dan weer wel. :) )



Sting is natuurlijk 1 van mijn favoriete artiesten, dus toen ik deze tekst tegenkwam was het, voor mij althans logisch dat dit erbij kwam. :) Hij schrijft de mooiste teksten met de mooiste betekenissen.



Dit vond ik gewoon een prachtige tekst, en de band heb ik in de jaren 80 nogal vaak geluisterd en gedraaid. Gewoon mooi.



Ook deze weer puur op tekst geselecteerd, maar Rush luister ik normaal niet, al hoor ik er meer mensen over. De tekst sprak me aan.



© KH


3 comments:

Dzjiedzjee said...

Hahaa! Brings back memories :-)
Heerlijk al die ouwe nummers.

Fijne dag verder!
http://dzjiedzjee.blogspot.com


klaproos said...

heerlijk die 7e wave:-) aai lof stinggggggggggggggg yeahhh:-)

A van de Aa said...

Sting ... lang dat nummer niet gehoord.