Sunday, 7 July 2013

Muziek op Zondag, Op een rustige zondag morgen

Vanmorgen zat ik alleen in de tuin aan het ontbijt. Manlief had een afspraak met zijn broer over hun moeder en was al vroeg met de trein vertrokken en ik zat al vroeg in de tuin, zei het wat frisjes nog, te genieten van de stilte. Zachtjes op de achtergrond speelde Classic FM mee. De zon scheen (schijnt) door de bladeren van de bomen, de vogels fluiten, de zwaluwen scheren door het zwerk zoals dat zo mooi heet, we filteren het geblèr van de kleinkinderen van de buren weg en het is een ideale zondagmorgen met verse zoete aardbeien op Wasa crackers en thee. Kortom genieten! Nog 3 weken en ik heb vakantie maar het voelde al een beetje zo. Classic FM deed lekker mee door relaxende klassieke muziek te draaien zoals altijd op zondagmorgen.

Waar geniet jij van op Zondagmorgen qua muziek? Ik heb er even mijn favoriete klassieke Spotify lijstje bijgehaald: Een greep uit de vele klassieken die daar in staan:

De beelden zijn ook zo mooi hierbij:© KH

2 comments:

Gert Jan Hermus said...

Ik vind de vijfde van Mahler heerlijk. Maar met twee kinderen van 9 en 10 komt het er niet veel van op zondagochtend ;-)

A van de Aa said...

Ik vind veel muziek mooi, zoalng het maar geen takkeherrie is.
En ook ik, nog drie weekjse werken.......