Friday, 7 June 2013

Top 5: Talentenjachten

Er zijn de laatste jaren zoveel talentenjachten op tv! We worden ermee overspoeld lijkt het. Maar wat is er een talent! Niet alleen in Nederland, overal op de wereld. En ik kijk naar veel van dit soort programma's want het blijft me boeien! Vooral als er weer een nieuw talent opstaat.

Een top 5:

1. The Voice UK

http://i1.cdnds.net/12/10/618x412/realitytv_the_voice_uk_judges_gallery_1.jpg

Mijn absolute favoriet! Daar kan the Voice in ons land nog van leren terwijl het een Nederlands product is! De coaches zijn meer betrokken, socialer, zowel tegenover elkaar als de kandidaten. En een talent! Ongelooflijk. Vanavond beginnen de live shows, tegenover Xfactor... wat ik ook kijk: Gordon versus Wil.i.am.. niet zo'n moeilijke keuze hoewel ze beiden wel echte drama queens zijn. Dope!
 2. So you think you can dance. (en the next generation) en Ultimate Dance Battle

http://bin.snmmd.nl/m/m1nxd20aapib_std640.jpg

Echt een geweldig programma als je van dansen houdt. Al seizoenen lang houdt de jury van So you think met choreograaf Dan Karaty me aan de buis gekluisterd met hun commentaar en de prachtige opzet van het programma. Nu weer met de jongere generatie die een kans krijgt om te laten zien wat voor talent ze in huis hebben. Het blijft boeien van begin tot het eind. Ik geniet ervan.
 3. The X factor

 http://www.spot.nl/images/default-source/persberichten-tip/wereldprimeurs-in-x-factor-2013.jpg?sfvrsn=0

Ja leuk die nieuwe opzet. Ali B doet het goed, net als Candy Dulfer. En zelfs Gordon is af en toe te pruimen, maar wat ze vergeten is dat het om de kandidaten draait. Niet of zij kunnen winnen met welke kandidaten (zo denken ze bij the Voice nl ook trouwens) Het ego van de Nederlandse coaches is zo groot dat de kandidaten iedere keer vergeten worden. En dat is jammer, ook van de hele opzet van een programma, hoe leuk ook.
4. Holland's got talent

http://dnacomnl.files.wordpress.com/2012/04/hgt-patricia-paay3.jpg

Je lacht je soms gek om de mensen die hun 'talent' komen laten zien, maar soms zit daar dan ineens een echt super talent tussen. Vooral de interactie tussen de juryleden (soms ietsje 'to much') is hilarisch. Het talent is er niet en, soms wel minder om... En de presentator, die mag ook wel vervangen worden *zucht*

 Mijn absolute favorieten:5. Everybody Dance now

http://1.bp.blogspot.com/-vAiyVL690nA/UUzJxv928eI/AAAAAAAAIAg/SIBcRW_kCSQ/s1600/edn.jpeg
Jawel weer een programma met Dan Karaty. De man is geweldig vooral in dansprogramma's, jureren en wat dies meer zij. Ik zou hem ook wel eens zien dansen aangezien hij met de grootten der aarde gewerkt heeft. Ook dit programma was er een voor jong en oud, waar meerdere leeftijden aan mee konden doen. Gelukkig had hier dan wel de jury een laatste stem en was het niet zoals vaker de kijker die de doorslag kon geven. Het hoge 'aaah' gehalte van de jeugdige deelnemers zou dan de doorslag kunnen geven, nu echt het talent.

Beetje slechte kwaliteit maar deze vond ik goed:© KH

No comments: