Sunday, 23 December 2012

Muziek op Zondag, Kerstmuziek op zondag deel 2

Vorige week deel 1 nu deel 2.Wij zitten al vanaf dinsdag naar Serious Request te kijken. Vaste prik elk jaar. En elk jaar weer een groot succes. Over bezinning gesproken. Waar een klein land groot in kan zijn. Zelfs in crisistijd weet heel Nederland het voor elkaar te krijgen om nog wat over te hebben voor een goed doel, in dit geval baby sterfte terug dringen in Afrika. Mensen stromen in grote getale naar Enschede, staan urenlang in de stromende regen om hun geld af te geven.
Op het moment dat ik dit schrijf is de tussenstand: € 4.292.293 Een geweldige stand met nog 2 dagen te gaan.Mooie maar ook heftige en indrukwekkende reportages van Eric Corton vanuit Malawi.Daar is waar iedereen het voor doet.

Ook ik heb een plaat via de site aangevraagd en zo geld gedoneerd, zoals ieder jaar. Er zijn mooie optredens in het huis, slaapgasten, en veel meer. Niet alleen veel muziek die ik eigenlijk normaal niet zo luisteren, maar ook af en toe een prachtig mooi luisterliedje, of kerstliedje.

Hieronder wat van de Glazen Huis (kerst)liedjes van dit jaar en vorig jaar:

En waar ik persoonlijk altijd weer van geniet: Playbackdom van Gerard Eckdom:© KH

1 comment:

Siënna said...

Wat wat het weer geweldig hè Kati? Net gekeken naar het verlaten van het glazen huis, dat houd je niet droog. Een geweldig eindresultaat voor de Afrikaanse baby's.