Monday, 15 October 2012

Rust herpakken

De laatste tijd merk ik weer aan mezelf dat ik me opgejaagd voel. Niet lekker in mijn vel, ik trek me weer teveel dingen aan die anderen van mij menen te moeten vinden. Ik neem niet weer de rust om mezelf te herpakken, te doen waar ik mee bezig was:namelijk mezelf te veranderen of te verbeteren, of beter gezegd, meer te doen wat voor mij goed voelt. voor zowel lichaam als geest. Vooral de geest heeft dat op dit moment heel hard nodig merk ik. 
Door allerlei gedoe (zie blog van gisteren ) heb ik last gekregen van allerlei dingen als bijvoorbeeld hyperventilatie, innerlijke onrust. Ik was goed op weg maar laat me keer op keer afleiden door mensen die wat van me willen en wat ik eigenlijk niet wil, of kan. Dat er dan onbegrip ontstaat, zegt meer over hen dan over mij maar ik trek me nu eenmaal veel te veel aan van mensen, altijd al gedaan en dat verander je niet snel. 

Vandaag zag ik een mooie tekst, en omdat ik dit blog vanmiddag met mijn smartphone wilde posten (wat niet ging) nu alsnog dit blog met de 10 manieren om gelukkig te zijn. 
Wel in het Engels, maar het kwam ook van een Engelse site. 
Een hele goeie, ik ga dit maar eens volgen en volhouden denk ik: Terug naar de basis, terug naar mezelf! 

© KH

4 comments:

klaproos said...

voila:-)
die 10 tips werken meteen wil ik wedden:-)

xxx

A van de Aa said...

Een goeie tip die tips.

Anonymous said...

een goed lijstje Katie

Rijnmeermin said...

Ik heb het lijstje geprint; fijn om af en toe 'ns te bekijken.
Voor mezelf heb ik nog wat toegevoegd aan 10:
Vertrouw jezelf, ben mild voor jezelf en hou van jezelf.

Dankjewel voor het delen (en veel succes)!