Thursday, 31 May 2012

Slimme ideeën om het leven makkelijker te maken

Al lezende dacht ik: Waarom heb ik daar nou niet aan gedacht? Degene die dit voor mij uitgedokterd heeft waarschijnlijk ook. Handige ideeën, tips en trucs om het leven van alledag aangenamer en makkelijker te maken:

Nooit geweten: Aardbeien kun je simpel uithollen met een rietje:Wrijf een walnoot over krassen op je meubels ze verhullen deuken en krassen:Vervelend he als je appel bruin wordt in je lunchbox? Kun je voorkomen door er een elastiek omheen te binden:Deze ga ik van de week meteen zelf toepassen: Verander je linnenkast: Bewaar beddengoed sets in een van hun eigen kussenslopen en je hoeft niet meer eindeloos te zoeken naar bij elkaar passend beddengoed!Hergebruik een natte-doekjes-container bijvoorbeeld voor plastic zakjes in op te slaan:Voeg dit item toe aan je strandtas. Babypoeder krijgt zand makkelijker van je huid - Wie weet dat nou ..?


Kijk naar boven! Gebruik draad om een ruimte te maken om rollen cadeaupapier tegen het plafond te bewaren in plaats het gerommel op de grond. 


Brood clips hebben de perfecte grootte voor snoeren en kabels


Briljante ruimtebespaarder: installeer een trekstang om je spuitbussen aan op te hangen. Geniaal!


Zet uw muffin pan op zijn kop, bak koekjes-deeg over de top en voila - je hebt koekjes bakjes voor fruit of ijs


© KH

3 comments:

Christiaan said...

Heel handige tips staan er tussen.....

klaproos said...

echt briljante oplossingen kati,

der zouden er ook voor leven moeten zijn hé....

xxx

A van de Aa said...

Zitten een paar goeie tips bij.