Friday, 25 May 2012

Aan verslavingen onderhevigDankzij mijn lieve zwager die mij via Facebook hierop attent maakte heb ik er een nieuwe verslaving bij. Spotify. Gratis via Facebook. Ik ben al de hele middag bezig mijn favoriete muziek te verslepen naar de diverse lijstjes. Zwager is daar handiger in dan zo blijkt uit zijn berichtje naar mij. Hij heeft diverse lijstjes en vergelijkt zo diverse muziekstukken. Ik ben al blij dat ik muziek kan verslepen naar lijstje 'modern' en lijstje 'klassiek'. Ondertussen genietend van de muziek uiteraard. Waarschijnlijk dezelfde muziek die ik op YouTube onder mijn favorieten heb, maar daar worden nogal eens wat filmpjes weggehaald. 1 ding is jammer van Spotify, die reclame. Maar ja die heb je op YouTube tegenwoordig ook.

Ik ben er nogal gevoelig voor, verslavingen. Dan heb ik weer StumbleUpon ontdekt, dan weer Vi.sualize.us om vervolgens tijden op YouTube te vertoeven, en nu dan dus weer dit. Och lijkt me een vrij onschuldige verslaving toch? Beetje muziek luisteren, delen met je Facebook-vrienden. Onschuldig vermaak. Zolang het daarbij blijft lijkt me niks aan de hand. Het is toch te warm buiten om iets anders te doen. O... ja ... de was moet nog even opgehangen worden. Dat dan weer wel...

© KH

4 comments:

klaproos said...

ahhh da's interesting:-)

leg een uit als j e wilt:-)

A van de Aa said...

Het is maar dat je nezig bent ;-)
Ik rip de muziek van You tube altijd.

Anonymous said...

Ach... verslavingen... Zo lang je irl er niet onder lijdt... ;-)
xxx Mootje

Kati said...

Klaproos, spotify is geloof ik als je wilt downloaden niet gratis, maar zo om te beluisteren via Facebook wel. Download je Spotify gewoon op je pc en kun je allerlei liedjes luisteren terwijl je aan t surfen bent, vanaf je eigen playlist.

A van de Aa, Ja dat doen mijn zonen ook, zeggen ook hoe ik dat moet doen, met YouTube downloader, maar ik ben daar zo onhandig in! ;-)

Mootje, welnee, heb nog geen afkickverschijnselen.. eh... geloof van niet tenminste! ;-)