Monday, 12 September 2011

Ongeduldig
Een nieuw blog. Even wennen, maar na 3 weken wachten bárst ik uit elkaar! Ongeduldig? Nee té trouw eerder denk ik. Hopende op, tja op wát? Tegen beter weten in wachten op mijn oude weblog, dat aan t verhuizen is. Van web-log naar weblog. Het zou niet lang duren maar ondertussen wacht ik al 3 weken. Al mijn verhalen en gedichten staan daar. Ongrijpbaar. Van te voren geen tijd gehad alles op te slaan. Wel een deel maar niet alles. Biddend, hopend, smekend dat alles er nog zal zijn als ze eindelijk over zijn. Maar wát nu als dat niet zo is? Wat nu als alles weg is, pfft, weg? Ik moet er niet aan denken! Mijn werk van een aantal jaren, mijn verhalen, die ik ooit nog in boekvorm hoop te zien. 
Nu al vind ik dit blog fijner werken, nu al denk ik, waarom heb ik in vredesnaam zo lang gewacht! Ik zie dat mijn bericht automatisch wordt opgeslagen! 
Ik moet nog een en ander uitzoeken en toegegeven voor een eerste bericht stelt dit niet heel erg veel voor, maar ik beloof dat er meer komt, betere dingen komen!
Maar ongeduldig als ik was, er moest eerst wat staan voor ik verder ging kijken. ;) 


Blogland I'm back! And so very glad to be back! It feels so damn good! YES!!! © KH

6 comments:

Aline said...

Yeah feestje, ze is er weer, miste je verhalen al, en tja het duurt wel erg lang inmiddels al 20 dagen inderdaad... en ook ik ben benieuwd hoe we ons blog straks terug krijgen... al had ik wel een back up gemaakt... er zijn een aantal media bestanden niet door mij bewaard... en mis hier en daar dus foto's... maar heerlijk hoor je bent er weer, ik ga je link gelijk opslaan...

Kati said...

Thanks Aline! Ik hield t niet meer! Was vreselijk! Met de vakantie mee heb ik zo'n 6 weken niet geschreven, wel af en toe wat op mijn pc maar niet geblogt! Ik ontplofte zowat! ;)

xxx Kati

Aline said...

@Kati ik heb het 14 dagen vol gehouden en toen wilde ik toch echt verder... dus ik vind het best knap van je... :D

hanneke said...

nog een keer proberen

hanneke said...

hij doet 't!!!!!!!

Kati said...

Fijn dat t nu lukt Hanneke!