Monday, 12 September 2011

Elke dag/week een foto

Net als Daan las ik in Flow de 365 dagen uitdagingen. Daan en ik hebben ook met de 30 day Trust Challenge mee gedaan en ik begon het danig te missen. Ik las de lijst over en dacht: Het wordt of iets tekenen (waar ik toch echt veel te weinig mee doe en meer mee wil doen) of elke dag van hetzelfde een foto maken 365 dagen lang. Nu weet ik niet of ik het echt elke dag ga volhouden maar in ieder geval ga ik een poging wagen. (leuk om de seizoenen te zien veranderen ook)
Net met het uitlaten van de hond, vond ik een mooi plekje om even mijn gedachten tot rust te laten komen. Ik zat op een omgevallen berkenboom en keek uit over de vijver in mijn straat. De zon piepte achter de wolken vandaan en ineens wist ik het. Ik pakte mijn nieuwe smartphone uit mijn zak en daar was ie; de foto die het gaat worden. Niet elke dag misschien, maar toch minstens 1x per week rond hetzelfde tijdstip. Elke maandag rond kwart over 6.
Lijkt me dat dát moet lukken!


© KH

6 comments:

Aline said...

Die heb ik vorig jaar gedaan, en ga ik volgend jaar ook weer starten... dat was zo leuk om te doen... ik kijk ook nog regelmatig terug in die foto's... en ze zijn gewoon zo anders dan ik ze normaal zou maken... Een heel leuk concept, en ik wens je er veel succes en plezier bij, je eerste foto is al prachtig... dus dat beloofd wat... ;)

Kati said...

Thanks Aline! :)

xxx Kati

Aline said...

Nu moet het voor iedereen lukken, kan nu met mijn eigen blognaam bij je reageren... ;)

Kati said...

Da's mooi dat t gelukt is, mijn gravatar is ook aangepast!

hanneke said...

kwart over zes 's morgens? dan heb je in de winter maar weinig beeld lijkt me :)
vind het wel een leuk idee!

Kati said...

@Hanneke, deze was kwart over 6 's avonds maar ik had idd al bedacht dat elk uur van de maandag goed is als t licht maar ok is. Had vanmorgen als spijt dat ik mijn camera of phone niet bij me had met de laaghangende mist over de vijver! ;)